vacature bouwkundig tekenaar

Specht Architecten houdt zich bezig met architectuur, stedenbouw en ruimtelijke strategie. We zijn een compact bureau met uiteenlopende opgaven. Kijk maar es op onze site!

Specht Architecten zoekt op korte termijn een bouwkundig tekenaar om het team te versterken. Ben jij iemand die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken, plezier heeft in het bouwen van het detail, oplossingsgericht is en zorg heeft voor architectonische kwaliteit? Dan nodigen we je graag uit te reageren op deze vacature!

Als bouwkundig tekenaar werk je in alle fases van het bouwproces, van ontwerp tot het maken van bouwaanvraagtekeningen, details en uitvoeringstekeningen.

Profiel:
• MBO of HBO bouwkunde, afgestudeerd. Het werk en denkniveau van de functie is op HBO-niveau
• Kennis van bouwregelgeving
• Werkervaring: 0-5 jaar
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
• Ervaring met ArchiCad en Adobe Photoshop, Illustrator & InDesign
Als je geïnteresseerd bent in deze functie stuur dan vóór 15 februari 2018 je motivatie, je CV en een beknopt portfolio (max. 5MB) naar: info@spechtarchitecten.nl t.a.v. Annet Ritsema. Meer informatie over Specht Architecten vind je op onze website. Let er op dat in je portfolio duidelijk is vermeld wat je rol is geweest bij de getoonde projecten.

 

vacature stagiaire

Als stagiair werk je binnen ons team aan verschillende projecten in verschillende fases en schaalniveaus. De projecten variëren van verbouwingen, woningbouw en stedenbouw. Je wordt betrokken bij interne en externe besprekingen. We geven begeleiding en ondersteuning waar nodig.
Een goede beheersing van Adobe Photoshop, Illustrator en Indesign is een pré. Ervaring met Archicad is een must. Naast een gedreven houding ben je leergierig, enthousiast en sociaal.
De stageplaats is voor minimaal 4 maanden. We zijn gevestigd in de binnenstad van Groningen.
Als je geïnteresseerd bent, stuur dan je motivatie, je C.V. en een beknopt portfolio (max. 5MB) naar: info@spechtarchitecten.nl t.a.v. Annet Ritsema.